Home » Nieuwsarchief
logo kvt

Inschrijving kerstvolleybal 2018

Nijverdal - Nov 3, 2018

Ook dit jaar organiseert de Reggegroep tussen kerst en oud en nieuw weer een volleybal toernooi voor scouting groepen. Dit is het gezelligste sportevenement voor alle Explorers, Roverscouts, Stam, +Scouts en leiding uit Overijssel en omstreken en vind dit jaar plaats op 27 december in Hellendoorn.


opendag web

Opendag Reggegroep

Nijverdal - Jun 3, 2018

Tevreden kijken wij terug op een goed bezochte open dag op het Henri Dunantplein te Nijverdal. De Reggegroep heeft zicht hier gepresenteerd aan heel Nijverdal, en laten zien wat Scouting inhoudt. Veel informatie kunnen verstrekken aan belangstellenden.  

Kijk voor een foto impressie op onze facebook pagina.  


Vandaag is het zilveren waarderingsteken uitgereikt aan onze voorzitter Lia van Loo

Deze heeft ze gekregen voor haar inzet voor o. a. de Reggegroep en Scouting Academy. Sinds 1990 is ze betrokken bij de scouting de Reggegroep, eerst 8 jaar de Welpen daarna samen met Pieter de htb.


Op zaterdag 2 juni van 11. 00 tot 15. 00 uur houdt de scouting van Hellendoorn-Nijverdal een Open Dag. De jeugdleden van De Reggegroep willen dan graag laten zien hoe gaaf het is bij de scouting en welke activiteiten ze doen.


oud ijzer2.jpg

oud-ijzer actie 29 juni 2019

Nijverdal - Jun 8, 2017

Zijn jullie ook zo lekker aan het opruimen in de schuur, garage of ergens anders? En weet je niet waar je met het oud- ijzer naar toe moet?

Wij verzamelen al een tijdje kleine hoeveelheden oud-ijzer in om deze op een verantwoorde manier te recyclen.


Haal eruit wat erin zit, bij de HIT van 2017

Wat heb jij bij Scouting altijd al willen doen of willen leren? Een bizar groot object pionieren? Slapen onder de blote hemel? Vuur maken zonder lucifers of aansteker? Of vind je op kamp gaan zonder je eigen leiding ook al spannend...


Op 14 januari is er weer een Laat Je Handen Wapperen (LjHW) Inschrijfdag. Heeft u nog een momentje over voor een vrijwilligers klus? Kom langs en schrijf je in!


MARC4788

Houtdorp 2016

Nijverdal - Sep 10, 2016

Dit jaar staan er weer een aantal leuke groepsactiviteiten op de planning en we trappen af met de ouder- kind activiteit!!

Het woord zegt het al: ouder en kind. Jij mag dan ook je vader of moeder meenemen naar de opkomst om samen in het scoutingavontuur te stappen.