Home » Nieuwsarchief » Opendag Scoutting Reggegroep 2 juni 2018

Opendag Scoutting Reggegroep 2 juni 2018

Nijverdal - May 22, 2018 (Laatste update: May 23, 2018, 4:14 PM)
P7088661

Op zaterdag 2 juni van 11.00 tot 15.00 uur houdt de scouting van Hellendoorn-Nijverdal een Open Dag. De jeugdleden van De Reggegroep willen dan graag laten zien hoe gaaf het is bij de scouting en welke activiteiten ze doen.

Dit is dé mogelijkheid voor kinderen, jongeren en ouders om kennis te maken met het uitgebreide, avontuurlijke scoutingprogramma dat voor elke leeftijd nieuwe uitdagingen biedt.

Tijdens de open dag op het Henri Dunantplein in Nijverdal is het mogelijk om aan de diverse activiteiten mee te doen. Wat te denken van het maken van een waterfilter, een broodje bakken op houtvuur, het maken van een ketting of de workshop tamponeren. Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de allerkleinsten, zoals eendjes hengelen en een spiraalspel. Ook kun je je laten schminken.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

De Reggegroep is al meer dan 73 jaar actief in de regio. Met zijn 177 leden is de groep nog steeds een groeiende en bloeiende vereniging. De scouting kan ook enthousiaste leiding gebruiken, daar zal die dag ook aandacht voor zijn.