Verhuur mogelijkheden Blokhut ’t Iemenschoer

Blokhut ’t Iemenschoer is gelegen in het Doktersbos tussen Hellendoorn en Nijverdal.
Scouting De Reggegroep verhuurt haar blokhut en het kampterrein voor o.a. scoutingkampen, schoolkampen, familiedagen, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, vergaderingen en andere daghuur, gedurende het hele jaar.

In het scoutingseizoen is verhuur op vrijdagavond en op zaterdagoverdag niet mogelijk (of zeer beperkt), we gebruiken het gebouw dan zelf voor onze opkomsten.

Alle weekenden (vrijdag t/m zondag) tot de zomervakantie zitten voor 2024 volgeboekt. 
Huuraanvragen voor 2025 worden pas vanaf medio oktober in behandeling genomen.

De blokhut is zowel in delen als in zijn geheel te huren, hiervoor zijn de volgende mogelijkheden.

Het maximaal aantal personen dat mag overnachten in de blokhut is 40, overdag mogen er maximaal 120 personen in de blokhut.
Optie 1: Gehele blokhut
Bestaande uit blokhut standaard en blokhut mini
Optie 2:

Blokhut standaard
Bestaande uit: Keuken, 3 lokalen (waarvan 2 samen te voegen) en een toiletgroep. Indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van de doucheruimte.

Optie 3:

Blokhut mini
Bestaande uit: 1 lokaal en toiletgroep. (verder geen voorzieningen)

Optie 4:

De Pindabult
Primitief kampterrein geschikt voor maximaal 40 personen. Indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van de doucheruimte.

De blokhut kan worden gehuurd voor:

  • Een aantal dagen (voor een prijs per nacht).
    Een dag is maximaal 24 uur en begint om 12.00 u* op dag 1 en eindigt om 12.00 u** op dag 2.
  • een avond (voor een prijs per nacht).
    U kunt vanaf 12.00 u* de blokhut betreden en u moet op de volgende dag om 12.00 u de blokhut hebben verlaten. (tenzij anders overeen gekomen met de verhuurder)
  • overdag (voor een prijs per dag).
    Een dag is maximaal 8 uur. Een dag begint niet eerder dan 10.00 u en eindigt niet later dan 20.00 u. Wilt u de blokhut langer gebruiken dan geldt de prijs per nacht.

 * Op zaterdag is de blokhut door ons zelf in gebruik. Dat betekent dat u pas vanaf 18.00 u de blokhut kunt gebruiken.

 **  In het scoutingseizoen maken wij op zaterdag overdag zelf gebruik van de blokhut. Indien je de blokhut het hele weekend huurt, betekent dit dat je tussen 9:30 u en 17:30 u niet in de blokhut kan zijn.

Kijk rond in ons scouts lokaal

Kijk rond in ons welpen lokaal

De keuken

De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, fornuis met oven, koffiezetapparaat en waterkoker.  Daarnaast is het mogelijk om keukeninventaris bij te huren. Deze kan door u gebruikt worden mits u er voor zorgt dat deze in de juiste aantallen en schoon bij vertrek weer aanwezig zijn. 

Overnachten

Het maximaal aantal personen dat mag overnachten in de blokhut is 40. In de blokhut zijn geen bedden aanwezig. U dient zelf te zorgen voor een slaapmatje of luchtbed en een slaapzak.

Doucheruimte

De aparte doucheruimte (3 toiletten, 3 douches en wasbakken), bevindt zich onder de blokhut en  wordt gedeeld door de gebruikers van het kampterrein en de blokhut.

Wifi

In de blokhut is WIFI aanwezig. Huurders kunnen kosteloos gebruik maken van het Wifi-netwerk (gasten-netwerk) van De Reggegroep. In de blokhut is geen tv of geluidsapparatuur aanwezig.

Materiaal verhuur

De Reggegroep beschikt over een groot magazijn met spelmateriaal, kampmateriaal etc. Wij hebben verschillende materiaal pakketten samengesteld welke zijn bij te huren.