Welkom op onze webpagina van de Hakwadagstam. Wij vinden het natuurlijk erg leuk dat je even komt kijken naar onze pagina. Daarom hebben wij voor jou even een paar dingen op een rijtje gezet zodat je goed op de hoogte bent van onze stam.

Wij zijn de Hakwadagstam, een speltak binnen De Reggegroep voor iedereen van de leeftijd 17 tot ongeveer 30 jaar. Eén keer in de maand op vrijdagavond hebben wij een opkomst van 20.00 tot 22.30. Op deze avond staat een onderwerp/thema centraal. Deze thema’s worden in het begin van elk jaar vastgesteld.

De stam heeft geen leiding hetgeen betekent dat wij samen als groep verantwoordelijk zijn voor de activiteiten die wij doen. Elke keer worden er twee mensen uitgekozen die een avond moeten organiseren. De activiteiten die wij dan doen lopen sterk uiteen. We hebben hieronder rijtje gezet met de hoogtepunten van de afgelopen jaren.

  • Stamdropping
  • Stamweekend
  • Sauna bouwen
  • Koken op waxinelichtjes
  • Bbq avond
  • Klimmen in een klimhal/klimbos

Kortom onze stam leeft!!! Heb je er zin in gekregen en lijkt het je leuk om langs te komen??? Je bent altijd welkom. Kom een zaterdag langs en iedereen kan je vertellen wanneer de stamopkomst plaats vindt.

Nu zullen sommigen nog wel denken: wanneer komt de uitleg over jullie naam? Hakwadag is twents voor 'had ik wel gedacht'. Maar met die letters kan je natuurlijk ook wat anders bedenken, zoals onderstaande tekst die op onze truien staat.

H Hallo
A Avonden lang
K Kater mag best
W Waarom niet?
A Altijd feest
D Daarom!
A Aangenaam anders
G Geen grenzen
S Scouting
T Totale chaos
A Andere wereld
M Moestuin kan altijd nog !