Laat je Handen Wapperen(LJHW) is door De Reggegroep opgezet nadat de vaste schoonmaakouders zijn gestopt met deze taak. Onze leiding draait de speltakken volledig op vrijwillige basis en krijgt hiervoor geen vergoedingen. Hen ook nog belasten met de periodieke schoonmaak werd te veel.
Laat je Handen Wapperen zorgt ervoor dat het clubgebouw schoon en netjes is en blijft, de leiding ontlast wordt,  en hierbij de Reggegroep niet extra financieel belast wordt.

Om dit te bewerkstelligen zijn de volgende afspraken gemaakt:

  • Ieder lid betaalt standaard € 5,- meer contributie per kwartaal voor schoonmaak en onderhoud. Dat zorgt voor € 20,- euro per lid op jaarbasis.
  • Alle ouders en leden krijgen de mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Dit kan door te kiezen om te helpen bij de groep of deze € 20,- per jaar te betalen.
  • Als ouders of leden zich niet beschikbaar stellen, gaan we op zoek naar derden die tegen vergoeding de taken willen uitvoeren.
  • Compensatie van het bedrag vindt achteraf plaats, omdat dan inzichtelijk is wie welke taken heeft uitgevoerd en omdat dit voor de penningmeester beter uitvoerbaar is.

Uitzonderingen op deze afspraken zijn er voor Stamleden, Plusscouts, RSA-leden of Roverscouts die zelf leiding geven en/of deel uitmaken van het groeps- of stichtingsbestuur.

Ook kunnen ouders zich beschikbaar stellen voor één of meerdere taken die hier genoemd worden. Hiervoor geld wel de afspraak dat je voor de volle envelop minimaal 2 dagdelen komt helpen. Dit mogen dezelfde taken zijn, maar ook verschillende.

De openstaande vacatures zijn hier te vinden. De geplande data voor de poetsavonden en t.z.t. ook de data voor geplande klussen komen in de agenda. Ook zullen deze klussen en data aangekondigd worden op facebook en in het lopend vuurtje. Men kan zich dan meteen en gericht inschrijven voor de openstaande klus via het Facebook-bericht of via het contact formulier (kies voor 'laat je handen wapperen'). Aan het eind van het seizoen zal er een Laat je Handen Wapperen Bedankdag georganiseerd worden. Hier kan men dan het  terugverdiende geld ophalen en even bijpraten met de organisatie en de andere klussers/poetsers.

Mocht je op een andere manier een bijdrage kunnen leveren of wil je meer informatie over LJHW, dan kun je een berichten sturen via het contact formulier (kies voor 'laat je handen wapperen')